Tarta cu mere si suc

de Ligia Bxl in Dulciuri, 13 Aug 2013 | 2995 vizualizari

 

Imi plac tartele de orice fel,mai ales daca au mere :D

 

INGREDIENTE

  • 4 mere
  • 1 pahar de suc de mere
  • 1 foaie de gelatina
  • 1 foaie de placinta
  • cateva cubulete de un
  • 1 cescuta de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mere si suc:

Merele se curata de coaja,se spala si se taie cubulete.Apoi se calesc intr-o craticioara cu unt si zahar.Foaia de placinta se pune intr-o forma de silicon de tarta unsa cu putin unt,se pun bile ceramice ptr a nu se umfla la coacere si se da la cuptor.Dupa ce s-a rumenit putin se scot bilele si se pun merele calite.

Gelatina se inmoaie cateva minute in apa calduta,susul se incalzeste si el si se amesteca bine cu gelatina.

Se toarna sucul peste mere si se lasa la rece.Se pudreaza cu zahar farin daca e necesar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mere si suc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

13.08.2013, 21:22

Imi place foarte foarte mult

Corinuta 1

13.08.2013, 23:25

Tare buna tarta cu mere!

Ligia Bxl 1

13.08.2013, 23:38

multumesc fetele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spuma de capsuni cu frisca