Tarta cu mozzarella si ciuperci

de -Licurici- in Pizza, 20 Noi 2015 | 4674 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina;
  • 100 g unt;
  • 1 ou;
  • sare;
  • 2 linguri cu apa;
  • 400 g mozzarella;
  • 3-4 ciuperci champignon brune;
  • oregano.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mozzarella si ciuperci:

  • Pentru aluat am amestecat faina cu untul, oul si sarea, apoi am adaugat si apa. Am framantat repede aluatul, apoi l-am invelit in folie si l-am bagat la frigider, pentru o ora.
  • Mozzarella am taiat-o felii, iar ciupercile le-am feliat foarte subtire.
  • Am uns o forma de tarta cu unt, am intins aluatul si l-am intepat cu o furculita, apoi am bagat tava in cuptor pentru 20 de minute.
  • Am scos tava din cuptor, am adaugat feliile de mozarella, ciupercile si am presarat oregano uscat, apoi am bagat-o din  nou in cuptor pentru10min sau pana cand se topeste si se rumeneste mozzarella.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mozzarella si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (13)

Rocsi 1

21.11.2015, 19:11

Faina!

mirela0911 1

22.11.2015, 15:41

Buna combinatia!

miki_a 1

26.11.2015, 00:44

Ce buna trebuie sa fie!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza