Tarta cu ton

de Auras12 in Ton, 20 Oct 2017 | 3277 vizualizari

 

Inspiratie: Click!Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 100 g unt
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 pahar de apa
  • 2 conserve de ton
  • 1 ou
  • 100 g smantana
  • 100 g branza
  • 2 linguri mustar dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ton:

    Pregatesc pentru aluat, intr-un bol, se pune faina, untul si sarea. Se amesteca untul si faina cu mana pana devine nisipos. Apoi se toarna cate putina apa pana obtinem un aluat consistent care se lasa la rece.

Intre timp, se amesteca oul cu smantana, branza razuita si tonul scurs de ulei. Se intinde aluatul pe o hartie de copt se pune in forma pentru tarta, se unge cu cele doua linguri de mustar, apoi se toarna continutul de ton. Se da la cuptor pentru 40 minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida cu ton la cuptor