Tarta floare cu gem si nuci

de Irina in Dulciuri, 8 Mai 2014 | 3255 vizualizari

 

Cum imi place mult de tot combinatia gem plus nuca, am facut o tarta rapida, cu aluat foietaj, varianta dulce a placintei pe care am facut-o in post, cea cu ciuperci!
La fel de repede a disparut si asta de pe platou!

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 4-5 linguri cu gem de merisoare
  • nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta floare cu gem si nuci:

Am intins foaia de aluat si am uns-o cu gem.

Deasupra am presarat miez de nuca, rupt in bucati. 

Am rulat foaia ca pe o rulada, dupa care am pus-o in tava, sub forma de coronita.

Am crestat-o din loc in loc si am rasucit fiecare bucata, ca pe o petala de floare. De aici si numele.

Am pus tava in cuptor, aproximativ 15 minute. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta floare cu gem si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (23)

Pushaa 1

09.05.2014, 11:07

imi place!

laura_n 1

09.05.2014, 13:32

biig like!

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 16:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake Oreo