Tartine cu icre si apio

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2010 | 8042 vizualizari

 

Indemnata de curiozitate am cumparat si eu apio -mai pe romaneste tije de telina care sunt de un soi mai special decat cele traditionale si care au un gust senzational de care papilele mele gustative s-au indragostit .

 

INGREDIENTE

  • paine de secara
  • icre de stiuca preparate  [din comert]
  • apio
  • rosii
  • lamaie
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu icre si apio:

  1. Taiati paine in triunghiuri mai mici si o prajiti usor .
  2. se ung tartinele in strat subtire cu icre , se stropesc cu lamaie , se presara cu tije de telina taiate marunt.
  3. serviti  asezonate cu piper proaspat macinat alaturi de rosii .

TIPS-URI

1

Un vinisor alb e perfect pentru tartinele acestea .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu icre si apio" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Icre cu somon afumat