Testoasa ciocolatoasa

de Corinuta in Dulciuri, 10 Oct 2010 | 4126 vizualizari

 

Un desert rapid, simplu si atragator ptr cei mici si nu numai:)

 

INGREDIENTE

  • 1 plic cu budinca de ciocolata (sau de vanilie sau de care doriti:)
  • 450 ml lapte
  • 2-3 linguri de zahar
  • 3 piscoturi
  • 10 biscuiti
  • 100-150 g ciocolata amaruie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Testoasa ciocolatoasa:

Se face o budinca din praful de budinca, lapte si zahar conform cu instructiunile de pe ambalaj. Intr-un castron pe care l-am udat putin turnam budinca, apoi o dam la rece. 

Dupa ce s-a racit, rasturnam budinca pe un platou. Taiem capetele de la piscoturi sa formam picioarele si codita broscutei, iar ptr cap lasam un capat mai mare putin. 

Topim ciocolata si o turnam peste biscuitii aranjati pe un gratar sau farfurie. Cand s-a intarit ciocolata ii asezam pe budinca si formam carapacea.

TIPS-URI

1

Daca aveti creioane ptr decor puteti desena pe carapace ce forme doriti:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Testoasa ciocolatoasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert buturuga de Craciun