Tjapjoi Vegetarian

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 15 Mar 2015 | 2773 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame taitei cu ou
  • 3 lingurite ulei de susan
  • 1 conserva porumb baby
  • 2 linguri sambal oelek (pasta de ardei iuti)
  • 4 oua
  • 4 linguri ketjap manis (sos de soia dulce)
  • 400 de grame mix de legume chinezesti (praz, ardei gras etc)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tjapjoi Vegetarian:

Se bat ouale ca pentru omleta, impreuna cu sambal oelek. Se rastoarna intr-o tigaie fierbinte si se gateste precum o omleta. Se scoate pe o farfurie si se taie fasii.

Taiteii se gatesc conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se calesc legumele, mai putin porumbul, 3-4 minute la foc mare in putin ulei. Se adauga porumbul taiat in bucati mai mici si se mai gateste 3 minute amestecand frecvent. 

Se adauga ketjap manis si 200 ml apa fierbinte. Se adauga uleiul de susan, piper si eventual sare. La final, se adauga taiteii si se amesteca pentru omogenizare. 

Se aseaza in farfurii si se decoreaza cu fasii de omleta. 

Sursa: Allehande

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tjapjoi Vegetarian" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Bunica 1

15.03.2015, 18:58

Interesantă combinție!

simona72 1

16.03.2015, 08:28

Ce faina reteta!

Carmen_g 1

19.03.2015, 07:58

Ce bun trebuie sa fie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida cu oua si patrunjel