Tocanita cu carne de curcan si multe legume

de -Licurici- in Curcan, 19 Sep 2015 | 11179 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800g carne lucru de curcan
  • 3 fire ceapa verde
  • 2 cepe
  • un gogosar
  • un ardei bulgaresc
  • un morcov
  • 2-3 linguri bulion
  • o lingurita boia dulce
  • sare/piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne de curcan si multe legume:

Am tocat legumele: ceapa verde, ardeiul bulgaresc si morcovul rondele, ceapa alba solzisori, iiar gogosarul bastonase.  Am spalat carnea, am lasat-o la scurs, apoi am prajit-o putin, adaugand putina apa, din cand in cand. Cand s-a rumenit, am adaugat toate legulele tocate si un pahar cu apa. Am lasat sa fiarba putin, apoi am adaugat bulionul si condimentele.

La sfarsit, am adaugat patrunjel tocat mai mare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne de curcan si multe legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

-Licurici- 1

21.09.2015, 20:15

Multumesc!

RuxyRux 1

21.09.2015, 20:46

Arata grozav mancarica ta! Te poti marita!

-Licurici- 1

23.09.2015, 08:44

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan la tava