Tocanita cu macrou

de katty in Peste, 12 Noi 2014 | 13762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 conserva rosii cuburi
  • 2 cartofi
  • 1-2 bucati macrou(de preferat proaspat)
  • sare
  • piper macinat
  • patrunjel verde pentru ornat
  • 2 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu macrou:

Curatam bine pestele , ii scoatem intestinele si ii taiem capul si coada . Il spalam bine si il taiem in 4-5 bucati . Il lasam la scurs.Tocam ceapa fin si o punem la calit in uleiul incins . Curatam cartofii,  ii spalam si ii taiem in bucati mai mari . Cand ceapa s-a inmuiat punem cartofii si stingem cu apa cat sa ii cuprinda . Punem capacul si lasam sa fiarba 10 minute . Punem rosiile , ardeiul si lasam sa fiarba inca 5 minute . Daca rosiile sunt prea acrisoare putem adauga 1/2 lingurita zahar .Adaugam bucatile de peste , sare , piper si mai lasam 5  minute  . Inainte de servire presaram patrunjel verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu macrou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de legume, cu cus-cus