Tocanita de cartofi cu carne de porc la Multicooker

de Merisor in Porc, 13 Noi 2013 | 13537 vizualizari

 

Inca una dim mancarurile preferate pe care o voi prepara la multikooker de acum inainte.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne slaba de porc
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 ardei
  • 3 linguri rosii pentru iarna
  • 1 capatana usturoi
  • cimbru
  • 2 foi de dafin
  • piper
  • oregano
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 l apa
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carne de porc la Multicooker:

Inainte de a porni aparatul, pregatim toate ingredientele.

Spalam carnea, o portionam in cubulete si o condimentam cu sare si piper.

Curatam, spalam si tocam marunt legumele.

Punem uleiul in vasul aparatului si setam programul FRY pentru 10 minute.

Dupa 1-2 minute adaugam carnea si o prajim cate putin pe toate partile, amestecand din cand in cand cu spatula din dotare.

Cand este putin patrunsa adaugam ceapa si morcovul, amestecam si lasam pana la finalizarea timpului.

Apoi adaugam apa calduta cat sa acopere carnea si setam programul STEW pentru o ora. Apasam butonul START si inchidem capacul.

Dupa 30 de minute verificam daca s-a patruns carnea bine si adaugam cartofii impreuna cu ardeiul, foile de dafin si condimentele, adaugam apa calduta cat sa acopere cartofii si inchidem capacul.

Dupa alte 20 de minute adaugam rosiile, gustam si potrivim de sare daca mai este cazul.

La final, cand deconectam aparatul de la sursa de curent, adaugam patrunjelul tocat.

TIPS-URI

1

Daca mancarea nu iese scazuta cum o dorim, se poate detasa, pe parcursul prepararii, butonul de deasupra, pentru a se mai evapora din lichid.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carne de porc la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale in oala de lut