Tocanita de ciuperci cu mămăligă

de mihasara in Mancaruri de legume, 15 Ian 2016 | 4923 vizualizari

 

INGREDIENTE

    • 500g ciuperci
    • 3 cepe
    • 2 ardei
    • 1 cutie de rosii in suc de rosii
    • 2-3 catei de usturoi
    • verdeata
    • sare si piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu mămăligă:

  1. Tocam ciupercile, ardeii si ceapa.
  2. Sotam ciupercile.
  3. Calim ceapa usor, dupa care adaugam ardeii, apoi ciupercile sotate.
  4. Adaugam si cutia de rosii si 50 ml de apa.
  5. Lasam pe foc pana fierb toate ingredientele.
  6. La sfarsit adaugam usturoiul taiat felii subtiri si verdeata.
  7. Servim cu mamaliga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu mămăligă" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

katty 1

31.01.2018, 09:07

Delicioase!

Rahela Velicu 1

31.01.2018, 12:17

-Licurici- 1

01.02.2018, 08:58

Foarte buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fajitas vegetariana