Tocanita de iepure la slow cooker Crock-Pot

de Satisfyyourcravings in Slow Cooker, 27 Noi 2015 | 3899 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 picioare de iepure
  • 2 lingura de faina
  • 3 fasii bacon
  • sare/piper
  • ulei de masline
  • 1 crenguta rozmarin
  • 250 grame ciuperci
  • 2 cepe rosii taiate bucati mari
  • o sticla de bere bruna
  • 400 ml supa de pui
  • orez gatit pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de iepure la slow cooker Crock-Pot:

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie. Se acopera bucatile de carne cu faina si se indaparteaza excesul. Se aseaza in tigaie si se prajesc pana devin aurii. Se presara cu sare, piper si se adauga baconul. Se gatesc pana cand baconul devine crocant. Se adauga ciupercile, rozmarinul si ceapa si se mai prajesc cateva minute. 

Se adauga o lingura de faina, se amesteca, apoi se adauga berea si supa de pui. Se tranfera in vasul de la slow cooker Crock-Pot  si se gateste 4-5 ore pe setarea high sau 6-8 ore pe setarea low, pana cand carnea se desprinde de pe os. 

Se serveste cu orez. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de iepure la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lecso - Tocanita Ungureasca de Ardei la slow cooker Crock-Pot 4,7 L