Tocanita de linte

de Lau in Mancaruri de legume, 28 Sep 2015 | 6907 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g linte
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei galben
  • 1 vanata
  • 2 rosii
  • boia de ardei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita turmenic
  • 3 cani supa de pui
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de linte:

Curatam legumele.le spalam si le tocam.

Intr-o cratita adaugam putin  ulei de masline, ceapa si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam ardeii, vanata si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam rosiilesi condimente dupa gust, amestecam lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam lintea si supa cat sa acopere.

Acoperim si lasam sa fiarba cca 20-30 min pana este gata lintea, amestecand din cand in cand.

La final adaugam patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de linte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume