Tocanita la padure

de Dana Cristea - pusikmea in Mancare copii, 24 Aug 2010 | 6824 vizualizari

 

pentru ca am fost nebuni si am plecat cu copii dupa noi la padure si am ramas peste noapte cu cortul, trebuia sa le facem si piticilor ceva de mancare, asa ca am pus repede de o tocanita care a iesit bestiala cu gust de afumatura, ador sa gatesc la foc de lemne, nimic nu se compara cu gustul minunat pe care il da lemnul.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 2 rosii
  • 1 ardei
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • verdeata( pe care noi am uitat-o :D)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita la padure:

Curatam legumele, le spalam si taiem dupa prefeinte.

Incingem un foc pe pietre sau la gratar, dupa care punem legumele intr-un tuci, adaugam apa cat sa le acopere si le punem pe minunatul foc.

Lasam pana fierb toate legumele.

Au papat piticii nostrii cate un castronel, iar eu am tot dat tarcoale pe langa tuci :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita la padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Dana Cristea - pusikmea 1

26.08.2010, 14:19

ms fetelor, va pup

epurasha2bb 1

30.08.2010, 22:21

danutza arata super tocanita, cred ca are un gust deosebit servita acolo la iarba verde! imi place mult poza,! sanatate lui andutzu , sper ca sunteti bine!

Dana Cristea - pusikmea 1

31.08.2010, 08:46

ms roberta, e mai binisor, insa ne tot chinuim cu o raceala care nu mai vrea sa ne lase in pace

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu ciuperci cu mamaliguta cu unt