Tochitura de berbecut si carnati de oaie la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute

de Bucataras in Slow Cooker, 29 Sep 2015 | 5005 vizualizari

 

(timp de pregatire 20 min, timp de gatire 2 ore si 30 min, program low, complexitate redusa)

 

INGREDIENTE

  • Pastrama de berbecut marinata – 700 g
  • Pastrama de oaie afumata – 700 g
  • Carnati proaspeti de oaie – 1 buc cca 30-40 cm
  • Suc de rosii – 250 ml
  • Usturoi – 6-7 catei
  • Ulei – 2 linguri
  • Vin rosu – 80 ml
  • Piper alb – dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de berbecut si carnati de oaie la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute:

 Incinge putin ulei in vasul de aluminiu al lui slow cooker Crock-Pot 6 L Saute si prajeste carnatul proaspat;

Adauga putina apa deasupra si pune capacul sa faca putin condens;
Scoate-l si da-l deoparte pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi excesul de grasime;
Taie pastrama de berbecut marinata si cea de oaie afumata cuburi;
Toaca usturoiul marunt;
Soteaza carnea pe foc in putin ulei, tot in vasul de aluminiu al lui slow cooker Crock-Pot 6 L Saute;
Cand a devenit usor aurie adauga usturoiul;
Caleste putin si stinge cu vinul rosu;
Adauga piper alb si sucul de rosii si ia de pe foc;
Pune vasul de aluminiu in slow cooker Crock-Pot, adauga capacul si seteaza timpul de 2 ore si 30 min, si programul de gatire “low”;
Cu 15 minute inainte de incheierea programului de gatit adauga carnatii si amesteca bine;
Odata incheiat procesul de gatire, serveste tochitura cu mamaliguta;
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de berbecut si carnati de oaie la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel cu menta la slow cooker Crock-Pot 4,7 L digital