Tort de biscuiti cu branza, cacao si scortisoara

de rivka in Torturi, 30 Iul 2010 | 13491 vizualizari

 

rapid si destul de sanatos zic eu cu minimum zahar.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de cca 250 gr biscuiti de cereale
  • 450 gr branza quark
  • 250 ml frisca proaspata rece
  • 1 lingura mare de miere
  • un sfert cescuta lapte fierbinte
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita zahar brun
  • 2 linguri cacao
  • bomboane de ciocolata pt decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti cu branza, cacao si scortisoara:

Se freaca branza quark(se poate inlocui cu branza de vaci sau mascarpone dupa cum doriti ) cu laptele fierbinte in care am dizolvat o lingura mare de miere de albine, cacaoua, lingurita de scortisoara.Dupa gustul fiecaruia se poate adauga mai multa miere.

Se cladeste tortul din biscuitii rotunzi sub forma de floare, un strat de biscuiti un strat de crema de branza.

Frisca proaspata trebuie batuta direct scoasa de la frigider rece, in ultimele clipe se aduga lingurita de zahar brun.

Se acopera tortul cu frisca, se decoreaza cu bombonele de ciocolata si se da cateva ore la frigider pe raftul de jos unde e mai rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti cu branza, cacao si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (24)

Teo 1

30.07.2010, 22:51

Rivka, eu sunt incantata de compozitie , e nu miere , e mai sanatos ; chiar maine am sa-l testez; buna idee !

mena29 1

31.07.2010, 20:56

la mai multe!!!!!!!

elena1988 1

08.02.2011, 13:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de lamaie