Tort Paccheri cu carne

de Panacris in Retete Delikat, 11 Aug 2018 | 3115 vizualizari

 

Provocarea "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale", m-a pus din nou la treabă. Am văzut undeva pe internet un filmuleț cu acest preparat și n-am rezistat. Zmeul cel mare, când a văzut preparatul final, a spus, astă da un tort pentru băieți adevărați :D Nu știți ce pierdeți dacă nu probați aceste condimente 100% natural, chiar m-au cucerit.
Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • Carne tocată amestec vita-porc cca. 1000 g
  • Ceapă galbenă 1 bucată
  • Ulei de masline
  • Sare de mare
  • Piper proaspăt măcinat
  • Oregano Delikat 1 linguriță
  • Condimente pentru chiftele 1 plic
  • Bulion Panacris 500 ml
  • Paste Paccheri sau Cannelloni (tuburi mari de paste) 500 g
  • Parmesan/cașcaval ras cca. 100 g
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Paccheri cu carne:

Ceapa curățată și tocată mărunt se călește în puțin ulei de măsline și apă.

Între timp carnea tocată se asezonează cu condimentele pentru chiftele de la Delikat, sare, piper și oregano. Apoi se adaugă la ceapa călită și se lasă la gătit la foc mic cca. 5 minute, amestecându-se încet, până ce se înglobează toate ingredientele. Se adaugă jumătatea din cantitatea totală de bulion și se amestecă până ce se obține o pasta omogenă.

Într-un vas termorezistent se pun 2-3 linguri din bulion, cât să acopere fundul, apoi se așază pastele, atenție nefierte, pe vertical, în picioare. După ce s-a umplut vasul cu pastele nefierte, se adaugă amestecul de carne cu o linguriță sau chiar un poș, în fiecare paccheri. La final se adaugă restul bulionului cât să acopere pastele și se dă la gătit cca. 35 minute la foc mediu, acoperit. Spre finalul fierberii se poate adaugă, parmezan sau cașcaval ras, lăsându-se la gătit încă 5 minute neacoperit.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Paccheri cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

12.08.2018, 21:47

Este un preparat atat de minunat! Bravo Cristina!

Panacris 1

13.08.2018, 14:35

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

Rahela Velicu 1

15.08.2018, 20:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu lamaie la cuptor