Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Irezistibil! Simplu, rapid...extraordinar de delicios! Tort pentru ziua mea! :))))) Inspiratie tot Laura Vitale! Sursa de inspiratie aici: https://www.youtube.com/watch?v=YT0xhia6FbE
Albusurile se mixeaza un minut cu praful de sare pana devin spuma, apoi se mixeaza adaugand zaharul lingura cu lingura inca 7 sau 8 minute, sau pana nu se mai simte zaharul inte degete.
Se pune cacaoa cernuta, vanilia, otetul balsamic si se amesteca usor cu o spatula prin invaluire astef incat sa nu dezumflam bezeaua. Simplu nu-i asa?
Pe o hartie pergament trasam un cerculet ajutandu-ne de o farfurie adanca in diametru de 21,7cm.
Intoarcem hartia pe o tava intinsa si apoi adaugam spuma de albus lingura cu lingura pana construim baza tortului.
Coacem blatul la cuptorul incins in prealabil la 150 grade ( foc mic) timp de o ora si zece minute.
Scoatem blatul si-l lasam sa se raceasca complet. Se va lasa putin si se va crapa insa nu va faceti griji pentru ca asa trebuie sa se intample. Eu l-am intors prin rasturnare pe un platou.
Am mixat frisca cu zahar si vanilie apoi am pus-o cu posul deasupra blatului.
Am ornat cu capsuni din belsug! Va trebui sa lasati tortul la rece cateva ore bune sau mai bine peste noapte. Savuros!
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult