Tort raws pt. aniversarea blogului

de adnia in Vegan / Raw vegan, 25 Iul 2013 | 6485 vizualizari

COMENTARII (22)

Constelatialeu 1

25.07.2013, 18:08

Felicitari !

Bya Ralu 1

25.07.2013, 18:11

ce frumos e

laura_n 1

25.07.2013, 18:14

pe mine m-ai convins cu atatea argumente
multi anisori blogului

adnia 1

25.07.2013, 18:20

multumeeeeeeeeeeeeeesc!

Merisor 1

25.07.2013, 18:20

Felicitari!

MotanLaOale 1

25.07.2013, 18:25

Felicitari!

- Andreea - 1

25.07.2013, 18:43

Ce bine arata

nilgun 1

25.07.2013, 18:46

bunatate

simona72 1

25.07.2013, 19:55

Felicitari!!! La cat mai multe retete la fel de bune si sanatoase ca toate cele pe care le faci. Adopti un stil pe care-l admir si respect dar pe care din pacate multi nu-l putem urma, printre ei ma numar si eu. Inca odata felicitari pt tot ce faci!!!

Rocsi 1

25.07.2013, 20:03

Bravo Adnia si te felicit si pentru faptul ca incerci sa pregatesti totul cat mai sanatos

Xandrinne 1

25.07.2013, 20:26

La multi ani blogului tau!
Superb tort.

Panacris 1

25.07.2013, 20:46

adnia 1

25.07.2013, 20:54

Simona, eu gatesc in toate stilurile, pt. toti ai casei, inclusiv pt. mine...datorita sensibilitatii mele, nu pot consuma absolut orice, dar incerc sa mentin un echilibru si pt. cei dragi mie, care nu au adoptat stilul meu! te pup si-ti multumesc!

Ela68 1

25.07.2013, 21:19

imi place stilul pe care l-ai adoptat. Mi-as dori si eu sa realizez astfel de lucruri, insa n-am un robot performant. Singurul tort raw pe care l-am facut a iesit foarte bun, insa m-am chinuit foarte mult sa obtin o crema fina din caju amestecat cu unt de cocos si de cacao.
La multi ani blogului ! Si eu tot 2 am implinitde curand.

adnia 1

28.07.2013, 09:26

felicitari, Ela...astept evenimentul!

Corinuta 1

14.08.2013, 10:15

Excelent tortulet! Felicitari ptr tot ce faci!

adnia 1

14.08.2013, 20:54

multumesc frumos, Corina33!

nilgun 1

31.08.2013, 23:06

fff tare dar dee unde se cunnpara toate aceste ingrediente?

RuxyRux 1

31.08.2013, 23:15

Minunatie! Felicitari Adnia...e superb!

RuxyRux 1

31.08.2013, 23:15

Nilgun...de la PLAFAR sau de pe INTERNET

adnia 1

01.09.2013, 21:57

multumesc, Ruxy! si multumesc ca ai lamurit-o tu pe Ilgun...eu eram la mare

monik80 1

19.03.2015, 08:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Bomboane raw