Tortelloni alla carne cu sos mamma rossa

de silvi0ara in Paste, 29 Apr 2010 | 6426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet tortelloni alla carne
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 cutie sos de rosii-400g
  • 200ml smantana pentru gatit  
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • busuioc proaspat cateva frunze
  • oregano proaspat sau uscat
  • sare si piper dupa gust
  • parmezan ras sau cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortelloni alla carne cu sos mamma rossa:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intr-o craticioara se pun 2 linguri ulei de masline,se adauga usturoiul zdrobit si se lasa 3-4 secunde sa-si lase aroma,apoi se scot.Se adauga sosul de rosii si condimentele.Se lasa sa dea 2-3 clocote,apoi se adauga smantana pentru gatitsi .Se amesteca pana se omogenizeaza,apoi se toarna sosul peste paste.Se servesc fierbinti cu parmezan ras sau cascaval,dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortelloni alla carne cu sos mamma rossa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

mihaelar63 1

29.04.2010, 23:50

numai titlul cum suna , si-ti face pofta

nadina73 1

30.04.2010, 00:43

bine zici mihaela super bune 5 furculite si vin

Bucataras Medi 1

30.04.2010, 14:41

delicioase trebuie sa fie..............

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă cu smantana