Trio de smoothie si shake cu Blenderul Oster

de AlexTeacher in Bauturi, 18 Mar 2015 | 4195 vizualizari

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

18.03.2015, 13:24

simona72 1

18.03.2015, 13:46

Din cauza cuburilor de gheata se ingheaga?? este suficient la frigider sau este necesar sa stea la congelator?? Ma gandesc cand se suprapun straturile sa nu se intrepatrunda...Faina reteta!

AlexTeacher 1

18.03.2015, 13:52

E suficient la frigider. Nu se vor intrepatrunde, pentru ca-s foarte dense. Si mierea ajuta, si Creme Patisserie si laptele de cocos.

reisnaor_2006 1

18.03.2015, 13:58

de unde spui ca esti?te trezesti cu mine la usa de mai postezi asa ceva))

Constelatialeu 1

18.03.2015, 17:45

Merci,aici e vorba de scula,asa ca mai pardon sa-mi fie,eu n-am....

monik80 1

18.03.2015, 19:27

Rocsi 1

18.03.2015, 22:23

mirela0911 1

19.03.2015, 15:11

miki_a 1

25.03.2015, 12:42

Bya Ralu 1

26.03.2015, 01:00

cum arata

mihaelar63 1

27.03.2015, 12:00

Panacris 1

06.04.2015, 08:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Milkshake de căpşuni