,,Trufe'' cu branza dulce si stafide

de ela in Dulciuri, 24 Apr 2010 | 6202 vizualizari

 

se poate si cu branza dulce,nu numai cu mascarpone

 

INGREDIENTE

  • 200gr ciocolata de menaj,
  • 500gr branza dulce,
  • 2galbenusuri de ou,
  • 2linguri de lichior,
  • 50gr unt,
  • un pumn de stafide
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ,,Trufe'' cu branza dulce si stafide:

Se pune ciocolata la topit intr-o craticioara,pe bain marie.Se lasa sa se topeasca bine,apoi se adauga untul si cele doua galbenusuri si se amesteca bine pana se dizolva apoi se adauga pe rand,mascarpone si lichiorul,eu am pus de visine cu ciocolata,apoi stafidele.

Se omogenizeaza bine si se lasa la rece vreo doua ore pana se ingroasa compozitia,dupa care o punem pe o bucata de hartie de copt si impachetam ca o rulada.Punem in congelator doua ore,apoi o taiem dupa gust si ornam cu frisca lasand cateva minute la temperatura camerei

Daca ti-a placut reteta noastra ",,Trufe'' cu branza dulce si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (72)

ela 1

24.05.2010, 22:38

Mena tarziu de tot ai gasit desertul asta dar mai fac o portie si pt tine

RuxyRux 1

11.01.2011, 23:25

Ce reteta grozava Ela

ela 1

12.01.2011, 12:09

Ruxy,sunt delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu stafide