Ulei de masline condimentat

de dentistutza in Sosuri, 20 Oct 2011 | 5271 vizualizari

COMENTARII (9)

MIUTA 1

20.10.2011, 22:53

Imi place o sa fac si eu,buna idee

LUK 1

21.10.2011, 08:12

bravo

diaconta 1

21.10.2011, 08:53

intotdeauna cele "home made" sunt mult mai bune,chiar daca din lipsa de timp sau comoditate,suntem tentati sa le cumparam

dentistutza 1

21.10.2011, 09:44

mersi pt aprecieri! asa este dia, e mai rapid si mai simplu sa cumparam produse de gata frumos ambalate...dar nimic nu se compara cu ceea ce faci in casa cu mana ta stiind apoi exact ce mananci...

Rocsi 1

21.10.2011, 11:07

cristinne 1

21.10.2011, 12:38

a facut si mama anul trecut dar a scapat cam mult ardei rosu iute si a iesit o minunatie de ulei de masline iute) a fost pe placul..doar al barbatilor)

RuxyRux 1

21.10.2011, 17:18

O idee minunata si eu cand am fost in Grecia mi-am adus 10 kg de ulei pur extravirgin..o minunatie

Lau 1

22.10.2011, 15:03

felicitari

dentistutza 1

22.10.2011, 20:26

mersi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de conopida cu iaurt grecesc