Ulei de masline cu aroma de cimbru

de Sim0na in Sosuri, 3 Noi 2012 | 7358 vizualizari

COMENTARII (15)

T I M E A 1

03.11.2012, 17:26

bun, bun

Cris2711 1

03.11.2012, 17:33

cu indragostitul asta,ai facut o alegere buna,crede-ma ,pe cuvant de cercetas

MotanLaOale 1

03.11.2012, 17:48

Valclaudia 1

03.11.2012, 17:56

sa-mi spui ce parere ai de rezultat, atunci cand vei folosi aceste tipuri de ulei. Arata grozav!

Lau 1

03.11.2012, 19:28

elucubratiiculinare 1

03.11.2012, 19:44

sigur sunt mai bune decat cele din comert

diaconta 1

03.11.2012, 20:54

super

mirela0911 1

03.11.2012, 21:20

Ce aromat e!

Merisor 1

03.11.2012, 21:21

Ce idei faine ai!

laura_n 1

03.11.2012, 21:36

super idee!

Rocsi 1

03.11.2012, 21:48

De toate ai pregatit.Bravo harnicuto

Sim0na 1

03.11.2012, 21:49

Va multumesc tuturor. Uleiurile le-am incercat deja la salate, si sunt superrr!! Deci le recomand cu drag!!

adry88 1

04.11.2012, 13:25

like pentru idee

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 11:03

Dana_Retetegg 1

25.11.2012, 22:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sos marocan Chermoula