Uscatele

de andreigiuk in Dulciuri, 7 Iun 2013 | 8499 vizualizari

 

Daca tot a plouat..am zis sa fac niste uscatele rapide si gustoase...!

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 1 ou
  • un praf de sare
  • 2 lingurite de bicarbonat de sodiu
  • 200 g zahar
  • coaja de la o jumatate de lamaie
  • 350 ml lapte batut sau zara(cum se spune la mine)
  • dulceata de capsuni sau prune
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Uscatele:

Se pun toate ingredientele si se amesteca pana se obtine un aluat consistent. Se presara cu faina deasupra si se lasa la odihnit o jumatate de ora, dupa care se imparte in 2 sau 4 parti egale si se intinde foarte bine. Se taie cu cutitul marimea dorita si se prajesc intr-o cratita cu ulei bine incins.

Pofta buna..!

TIPS-URI

1

se poate presara dupa ce sunt gata cu zahar pudra sau cu dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Uscatele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

07.06.2013, 23:35

Foarte bune

MotanLaOale 1

08.06.2013, 08:34

andreigiuk 1

08.06.2013, 17:33

Multumesc....e cam simplu...o sa mai fac si altele in continuare..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fundite, minciunele sau uscatele