Valdostana de pui

de nico15 in Pui, 22 Oct 2011 | 20425 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •   1 piept de pui
  • 2 felii de sunca de pui
  • 4-5 felii de cascaval
  • 5-6 rondele de rosii
  • ½ lingurita de cimbru
  • faina,
  • ulei
  • sare, piper,
  • boia optional
  • 1 ceapa mai mica
  • 100 g de ciuperci
  • cimbru
  • 2 linguri pasta de tomate
  • o lingura de apa  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Valdostana de pui:

Se ia bucata de piept de pui, se pune intre folia de plastic si se va bate pentru a se subtia si intinde bucata de carne, dar sa nu fie prea subtire, se sareaza si pipereaza se da prin faina si se va pune la prajit intr-o  tigaie cu putin ulei ,2-3 minute pe fiecare parte dupa care se va scoate si se vor lasa 5 minute pe servetele absorbante pentru indepartarea grasimii in exces.

Vom  toca ceapa marunt si o vom pune la sotat cand devine aurie adaugam ciupercile si cimbru si mai lasam putin pe foc.

Vom incepe sa montam preparatul nostru dupa cum urmeaza: peste pieptul de pui prajit, adaugam sunca, peste aceasta umplutura, urmeaza un rand de cascaval, rondelele de rosii si mai radem deasupra cascaval.

Inainte sa-l dam la cuptor vom amesteca, 2 linguri de pasta de tomate, o lingura de ulei de masline si o lingura de apa, saram si piperam, adaugam si cimbru iar acest amestec il punem peste preparatul nostru si il dam la cuptor la 180 de grade 22-22 de minute.

 

Pofta Buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Valdostana de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui Kievskaia