Varza acra pentru iarna

de Michelle in Muraturi, 13 Noi 2009 | 10515 vizualizari

 

eu una o prefer asa...cea murata nu ma incanta prea mult..si zic eu asa e mult mai sanatoasa..cel putin nu are fermentii...

 

INGREDIENTE

Varza alba si rosie,conopida,morcov,telina radacina,sfecla rosie,flori de marar,sare,apa,bulion de corcoduse.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra pentru iarna:

Intr-o oala punem bulionul,sarea si apa dupa gust.Adaugam morcovul taiat rondele,conopida buchetele,sfecla rosie feli la fel si telina.Varza o taiem in 8-10 depinde de marimea verzei.

Cand fierbe adaugam varza o lasam sa dea un clocot,apoi punem in borcane,varza ,conopida ,morcov,telina,sfecla si zeama pana se umple borcanul.Punem sub patura pana se racesc...Apoi se pot folosi  sau depozita in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

luminita20_2006 1

13.11.2009, 20:25

viu colorata

ramo_cata 1

14.11.2009, 00:16

pfiuuu acum as vrea o guritza din varza ,conopida si sfecla rosie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciolomada