Varza cu costita afumata

de Lau in Mancaruri de legume, 25 Ian 2011 | 7965 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza(a mea a avut 2 kg)
  • un morcov
  • o ceapa
  • 3 bucati de costita afumata(500gr)
  • patrunjel verde(nu am avut si am folosit uscat)
  • bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu costita afumata:

Am dat varza prin razatoarea mica(am un copil cam pretentios la mancare tot ce este mare nu mananca), dar daca vreti puteti sa tocati varza. Am dat si morcovul prin razatoare, am tocat ceapa, am pus un pic de sare si am amestecat. Intr-o oala am pus un pic de varza, costita si deasupra varza. Am pus apa cat sa acopere varza, o lingura bulion. Am dat la foc, iar patrunjelul l-am pus la sfarsit

TIPS-URI

1

nu am pus ulei din cauza ca lasa costita si nu manca printul cel mic daca este prea gras

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

26.01.2011, 07:53

Lau 1

26.01.2011, 13:47

a iesit delicioasa,ia placut si sotului care el nu mananca varza de fel

adry88 1

27.05.2011, 12:36

foarte gustoasa imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza dulce ca la mama acasa