Varza la cuptor cu afumatura si piept de porc

de corina241 in Porc, 1 Dec 2010 | 9009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza acra
  • 300 g afumatura
  • 2-3 bucati piept de porc impanate
  • 2 cepe
  • 4 linguri de bulion
  • 2 linguri de ulei
  • foi de dafin
  • boabe de piper
  • crengute de cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza la cuptor cu afumatura si piept de porc:

Varza se scoate din saramura,o spalam cu apa rece si o taiem marunt.

Pieptul de porc si afumatura le taiem in bucati si le punem intr-un vas pe aragaz sa se prajasca putin in ulei.Adaugam ceapa si lasam sa se calesca putin.

Luam vasul de pe foc si punem totul in vasul de lut,adaugam varza,bulionul,foile de dafin,boabele de piper si amestecam bine.

Dam totul la cuptor pentru 1 ora si ceva.

o bunatate!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza la cuptor cu afumatura si piept de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

lilik 1

03.12.2010, 01:02

mi-am inundat tastatura cu varza ta...ce buna o fi fost

corina241 1

03.12.2010, 10:20

lilik

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 18:04

mama ce combinatie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza cu costita