Varza rosie calita

de rodicamaria in Mancaruri de post, 24 Noi 2013 | 21978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/4 varza rosie taiata fideluta
  • 1/2 ceapa tocata marunt
  • 1/2 mar dat pe razatoarea mare(cu tot cu coaja)
  • 2 linguri ulei
  • 2 lingurite otet de mere
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza rosie calita:

Ceapa si varza se calesc usor in ulei.

Se adauga 200 ml apa , marul , se potriveste gustul de sare si piper si se fierbe cam 30 min , la foc mic , cu capac , pana cand este facuta , dar nu moale de tot ca sa se sfarame . Se amesteca din cand in cand . Se mai adauga apa daca este nevoie .

Se adauga apoi otetul si se mai fierbe cateva minute fara capac , pana cand scade tot lichidul .

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza rosie calita" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

rodicamaria 1

24.11.2013, 11:32

Rocsi , nici eu nu am mancat pana acum gatita asa , doar salata din varza cruda . Am zis ca merita sa incerc , iar acum nu-mi pare rau . Am sa mai fac , mai ales ca nu sunt deloc fan varza alba cruda , doar murata .

rodicamaria 1

24.11.2013, 11:33

Bunica , nu se compara cu varza alba calita , este mult mai buna , parerea mea.

MotanLaOale 1

24.11.2013, 12:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dip de spanac