Vin fiert nemtesc - Gluhwein

de Mitinita in Bauturi, 18 Noi 2010 | 7091 vizualizari

 

La noi azi a fost frig,numai bine pentru o cana de vin fiert.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana apa
  • 1/2 cana zahar
  • 2 cuisoare
  • 2 betisoare de scortisoara
  • 1 portocala
  • 1 sticla de vin rosu (750 ml)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vin fiert nemtesc - Gluhwein:

Adauga apa,zaharul,cuisoare,scotisoara,vinul si sucul de la portocala intr-o oala. Incalzeste-l,dar nu-l fierbe. Adauga coaja de portocala si tine-l la foc mic 15 minute. Serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vin fiert nemtesc - Gluhwein" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Mitinita 1

28.11.2010, 21:23

iarna asta incerc toate variantele posibileparca prea frig e...

susu 1

03.12.2010, 22:54

Frumoasa prezentare, cei doi se incalzesc cu o cana de vin fierbinte

Mitinita 1

04.12.2010, 20:30

multumesc susu.acuma parca m-as incalzi si eu la o cana cu vin.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vin fiert