Vinete la cuptor

de lilik in Mancaruri de legume, 27 Mar 2011 | 5425 vizualizari

 

poate nu e o prezentare exceptionala in tavita in care le-am si copt dar va asigur ca sunt f bune.

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 200-250 gr mozzarella
  • 150 ml circa vellutata Cirio
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete la cuptor:

Curatam o parte din coaja vinetelor si le taiem felii pe lungime,dupa care punem feliile pe gratar si le prajim pe ambele parti(daca va place le puteti praji in ulei),iar cand le luam de pe gratar presaram deasupra sare.

Taiem felii mozzarella(cate felii de vinete atatea de mozzarella).

Pe fiecare felie de vanata punem o felie de mozzarella si o frunza de busuioc apoi rulam.

Punem vellutata(passata) de rosii intr-un castronel si punem sare,oregano si busuioc dupa gust.

Luam o tava mai mica si o ungem pe fund cu putin sos apoi punem rulourile de vinete,deasupra punem alt strat de sos si presaram parmezan.

Dam totul la cuptorul preancalzit la 175-180° pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

lilik 1

29.03.2011, 16:34

Kamy nu ca nu-mi place tavita ,dar ma refeream la faptul k nu am pus in farfurie mie imi place are mult tavita

mena29 1

10.04.2011, 08:36

Sa sti ca e chiar buna prezentarea,cat despre gust...imi inchipui

adry88 1

07.05.2011, 13:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob de ciuperci,vinete si dovlecei