Vinete pane

de babi5 in Mancaruri de legume, 25 Iul 2013 | 3769 vizualizari

 

Am avut 2 vinete din recolta proprie, aici se iau cind sunt destul de fragede, cica sa nu aiba seminte. Ei, salata nu fac, asa ca le-am facut pane...carne vegetariana. Bune,bune...

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete mititele
  • 1 ou
  • 5 linguri faina
  • sare ,piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Am curatat vinetele de coaja, le-am taiat pe lung si le-am sarat. Le-am lasat 15 minute, apoi le-am stors apa lasata si le-am sters cu prosop de hirtie absorbant de bucatarie. Am pus 3 linguri de faina pe o farfurie, le-am tavalit prin faina, apoi le-am trecut prin oul batut cu lapte si faina si le-am pus intr-o tigaie in uleiul incins bine. Le-am intors pe ambele parti pina s-au prajit bine, apoi le-am scos pe o farfurie cu prosop absorbant sa absoarba surplusul de ulei. Si gata "carnita"  vegetala. Buna de pus linga un cartof natur, piure sau orez.

TIPS-URI

1

Se serveste ca atare cu o salata de rosii linga

2

Sau putem asorta cu : piure de carofi ,cartofi natur,orez ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

babi5 1

26.07.2013, 12:00

Loredana te pupa Babi ai intrebat pe unde sunt. Torino

Bucataras Monica 1

26.07.2013, 12:17

sunt preferatele mele

babi5 1

26.07.2013, 15:09

Ma bucur ,multumesc de apreciere Monica 1997 pua Babi cu drag

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete pane la cuptor – fara gluten