Visine la borcan

de Oana in Sirop / Compot, 4 Iul 2009 | 9249 vizualizari

 

Sunt perfecte pentru o prajiturica, atunci cand nu mai gasim proaspete, la piata. Visinele se pot congela, dar tin super bine si la borcan. In acelasi timp vom avea si un sirop super bun de visine!

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de visine
  • 2 kg de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine la borcan:

Visinele se spala si se scot samburii. Se pun intr-un vas mare impreuna cu zaharul, amestecand din cand in cand sa se topeasca zaharul. Se lasa asa 24 de ore, amestecand din cand in cand. Se pun apoi in borcane, indesand cu o lingura. Se pune apoi si putin sirop si se inchid bine borcanele. Siropul rezultat se pune in sticle de plastic si se pastreaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bunica 1

04.07.2009, 08:20

La siropul lasat de visine care-ti ramane eu te sfatuiesc sa mai oui zahar. Ai mai facut siropul asa si a tinut peste iarna?

Oana 1

04.07.2009, 15:30

Buni, a facut mama, si eu dupa reteta ei. O sticla am pus-o in frigider si restul in camara, au iesit 3 sticle de 0,5 l. Zici sa mai pun zahar? Cat?

mihaelar63 1

11.12.2020, 01:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Compot de coarne de padure