Waffa

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 14 Mai 2015 | 4502 vizualizari

 

Perfecta pentru micul dejun! Puteti sa o serviti simpla, pudrata cu zahar sau de ce nu, cu dulceata. Plus un pahar cu lapte si gata masa!

 

INGREDIENTE

  • un ou;
  • un praf de sare;
  • doua linguri zahar;
  • o lingura ulei;
  • 60g faina;
  • o lingura apa rece.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffa:

Se separa albusul de galbenus. Se bate albusul cu un praf de sare. Apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana devine bezea. Se adauga galbenusul si uleiul si se incorporeaza. Dupa aceea se incorporeaza faina, amestecandu-se usor cu o spatula de lemn. La final, se adauga o lingura cu apa rece si se omogenizeaza.

Se unge cu ulei forma pentru waffe si se incinde la flacara aragazului. Dupa aceea, se pune aluatul si se inchide forma. Se coace la foc mic si pe o parte si pe alta. La final, dupa ce s-a racorit un pic, se poate pudra waffa cu zahar. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cornuri pufoase cu finetti