Waffe aperitiv cu masline

de Lau in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2021 | 17001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 50 g unt topit
  • 100 ml apa minerala
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita sare
  • piper
  • 1 praf de copt
  • 100 g cascaval
  • 100 g masline fara samburi
  • 3 crenvursti
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffe aperitiv cu masline:

Intr-un bol mixam albusurile spuma cu un praf de sare pana ce isi dubleaza volumul si devine o spuma densa.

Galbenusurile le amestecam cu apa,laptele si untul topit,adaugam faina amestecata cu praful de copt,piperul.

Amestecam pana ce se omogenizeaza,la final incorporam spuma de albusuril amestecand cu o lingura de lemn.

Adaugam maslinele feliate,cascavalul dat prin razatoare,crenvusti felii.

Amestecam pana ce se omogenizeaza.

Ungem placile de la aparatul de wafe cu unt si cand sau incalzit adaugam 1 polonic in mijllocul formelor.

Inchidem capacul si le coacem pana ce se ridica capacul aparatului de wafe,

Daca sunt gata le scoatem pe un platou,daca nu le mai lasam 1 min pana ce se rumenesc in functie de cum dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffe aperitiv cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

oanapl 1

21.01.2021, 22:12

Ce bune sunt!

Rocsi 1

22.01.2021, 21:01

Imi plac si mie!

Panacris 1

23.01.2021, 18:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti cu maioneza si ceapa