Zacusca cu vinete

de Michelle in Zacusca, 17 Sep 2009 | 15154 vizualizari

 

Mi-au iesit 23 borcanele de 400gr

 

INGREDIENTE

  • 5 kg ardei capia,
  • 3 kg gogosari,
  • 2 kg ardei gras rosu,
  • 5 kg vinete,
  • 2 kg ceapa,
  • 2 kg morcov,
  • 3 kg rosii,
  • sare,
  • aproximativ 2 litri ulei,
  • oregano,
  • cayena.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca cu vinete:

Coacem ardei,gogosari ,capia si vinetele.Le curatam de coaja si ii dam prin masina de tocat. Curatam ceapa si morcovul deasemenea ii dam prin masina si ii punem cu 1 litru de ulei si 1litru de apa la foc.Cand ceapa si morcovul s-au inmuiat adaugam vanata,si dupa aproximativ 15 min adaugam si ardeiul.
Amestecam incontinuu ca sa nu se prinda. Adaugam sucul de la cele 3 kg de rosii, ulei daca mai e nevoie ,sarea ,oregano si cayena dupa gust. Cind deja incepe uleiul sa se ridice...incepem sa punem zacusca la borcane....

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca cu vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

rivka 1

18.09.2009, 13:21

foarte fain, mie imi place foarte mult zacusca cu fasole

elena1988 1

02.02.2011, 17:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zacusca