Zarzavat pentru ciorbe

de alilianaa in Conserve, 5 Aug 2013 | 7371 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 kg de rosii ( pret de un cos bun)
  • 7-8 radacini pastarnac
  • 7-8 morcovi
  • 4-5 ardei capia
  • frunze de patrunjel- o legatura buna
  • frunze de telina de la o telina
  • 2 legaturi de leustean verde
  • aspirine
  • sare grunjoasa neiodata ( cat sa fie potrivita de sare)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru ciorbe:

Legumele se spala, se curata si se pun in recipiente. 

Le-am tocat pe rand la robot, verdeturile le-am tocat cu cutitul , le-am pus intr-un vas mare, am pus sare si am amestecat. Am lasat pret de jumatate de ora ca zarzavaturile sa ia sare. Le-am asezat in borcane, am pus la fiecare borcan cate o aspirina si le-am fiert la baie de abur. 

Le-am lasat sub patura pana a doua zi cand le-am pus in raft. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru ciorbe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Rocsi 1

06.08.2013, 11:28

Foarte bun

Romanita 1

25.10.2013, 20:46

Dar nu este mai bine sa l cumparam proaspeat din magazin fara munca si economic decat de la borcan cu aspirina? nu stiu! Parerea meaeste ca acum nu mai trebui sa muncim ca mamele nostre din trecut.

alilianaa 1

25.10.2013, 22:38

E o parere...eu ma bazez pe ce pot face si... cu atat mai mult cu cat folosesc produse proprii..deci stiu si ce pun acolo. Toate conservele mele sunt facute cu legume din propria gradina. De ce sa cumpar? Cine imi garanteaza mie cat sunt de proapete cele din magazin si ce contin? o eticheta? Nu cred. Fiecare procedeaza dupa cum crede de cuviinta...Mie imi plac mai mult cele de casa.

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Ardei grasi si kapia copti la borcan