Zarzavat pentru iarna

de ionela2682 in Conserve, 7 Oct 2010 | 27486 vizualizari

 

Folosesc acest zarzavat pentru ciorbe si supe in special iarna dar nu numai.

 

INGREDIENTE

  • ardei,
  • morcov,
  • pastarnac,
  • telina radacina,
  • rosii,
  • sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru iarna:

-cantitatile nu sunt fixe,fiecare dupa cum doreste
-se trec prin robot,sau masina de tocat,se amesteca cu sare dupa gust,se pune in borcan si se sterilizeaza,30-40 min calculat din momentul in care a inceput apa sa fiarba.
- astfel preparate vor tine ani buni...!

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

La Ancuta 1

07.10.2010, 23:28

piko 1

08.10.2010, 11:50

ionela, multumesc, nu am prea multa experienta

ionela2682 1

08.10.2010, 15:42

Cu placere ..nu ma supar ca intrebi si nici eu sa raspund!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosarii copti ai Bunicii