Ciorba radauteana

de Irina in Ciorbe, 9 Sep 2015 | 15091 vizualizari

 

Daca si Matei a zis ca e extraordinara ciorba asta, eu nu mai adaug nimic. Doar va spun cum am pregatit-o. :)

 

INGREDIENTE

  • Puiul fermierului de la Agricola Bacau: 1 pulpa, spatele, 1 aripioara
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 frunza de dafin
  • piper
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • sare
  • 1 galbenus de ou
  • smantana
  • otet
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Dupa ce am spalat si curatat puiul l-am transat in bucati si l-am pus la fiert.

Dupa ce am am curatat spuma formata la suprafata, am adaugat legumele intregi, curatate si spalate. Am lasat la fiert pana carnea si legumele au fiert bine.

Am scos carnea si legumele din supa. Dupa ce s-au racit putin, am curatat carnea de pe oase si am adaugat-o inapoi in supa.  De asemenea, am dat pe razatoarea mica si un morcov (fiert) si l-am adaugat si pe el. Am luat vasul cu ciorba de pe foc.

Separat am amestecat un galbenus de ou cu 2 linguri zdravene de smantana, am turnat peste un polonic de supa si am adaugat amestecul in vasul cu supa.

Am pisat 3 catei de usturoi, i-am adaugat in ciorba si am lasat sa mai dea cateva clocote.

Am dres ciorba cu sare, piper si 2 linguri de otet, dupa care am presarat patrunjel proaspat tocat.

Va poftesc si pe voi la o portie de ciorba calda si hranitoare.

 

 

TIPS-URI

1

Oul amestecat cu smantana nu se adauga cat timp supa e pe foc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu smantana