Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Bunatati pentru Craciun.
Se pune foaia de aluat pe blatul de lucru dat cu faina si se netezeste cu sucitorul.
Se taie in 12 bucati.
Se pune o bucata dreptunghiulara de cascaval pe fiecare bucata.
Se unge pe margini cu galbenus de ou, se pliaza parte pe parte si se preseaza marginile cu o furculita.
Se fac cate 3 taieturi oblice pe fiecare pateu si se pun intr-o tava tapeta cu hartie de copt.
Se ung cu galbenus de ou.
Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute.
Cand sunt rumenite frumos sunt gata.
Se lasa la racit.
Pofta Buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult