Budinca de paste si conopida

de oanapl in Penne, 2 Mar 2017 | 4630 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ½ conopida
  • 200 g penne rigate
  • 200 g rosii cherry
  • 4 oua
  • 150 g smantana
  • 100 g mozzarella
  • 50 g parmezan
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste si conopida:

Fierbi pennele conform instructiunilor de pe ambalaj. Le scurgi fara a le clati si le lasi deoparte.

Rupi buchetelele de conopida, le speli si le pui la fiert in apa cu sare. Le fierbi 10 minute dupa ce incepe sa clocoteasca apa. Le scurgi de apa si le lasi deoparte.

Speli rosiile si le tai in jumatati (daca sunt mici) sau in 4, daca sunt mai maricele.

Bati ouale cu sare, torni smantana si bati pana se omogenizeaza compozitia.

Ungi vasul cu ulei de masline.

 Amesteci usor conopida cu pastele si torni compozitia in tava. Adaugi mozzarella rasa, ouale batute cu smantana si amesteci usor. Adaugi rosii, parmezanul si introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru 30-35 de minute, pana se gratineaza frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste si conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Penne cu piept de pui si sos