Butterfish cu legume

de cristina1985 in Peste, 5 Mai 2018 | 5541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-600 g butterfish (peste)
  • 400 g legume mexicane
  • 2 lg-te ulei cocos
  • Optional:
  • tabouleh
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Butterfish cu legume:

Se pune pestele intr-o tigaie cu apa (eu am facut reteta mai dietetica). Se lasa sa fiarba la foc mic (cu capac), timp de 30 minute. La sfarsit/ se lasa sa se evapore apa si se adauga ulei cocos si se rumeneste cateva minute, pe ambele parti (se intorc cu 2 spatule, pentru ca e fragil).

Legumele se fierb in putina apa si sare (dupa gust), timp de 20 minute sau pana sunt gata.

Se poate servi si cu tabouleh. Aici este reteta:

https://www.bucataras.ro/retete/salata-tabouleh-86668.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Butterfish cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rahela Velicu 1

05.05.2018, 16:18

- Andreea - 1

05.05.2018, 18:08

Nu am facut niciodata ...dar cred ca a fost delicios !

cristina1985 1

05.05.2018, 19:41

Este foarte gustos,mai ales ca pestele are foarte puține oase .In bucățile gătite de mine nu am găsit.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Cap de peste grouper cu legume fierte