Calamar prajit

de Doralinda in Fructe de mare, 19 Noi 2012 | 4791 vizualizari

COMENTARII (20)

Bunica 1

19.11.2012, 06:32

Imi place calamarul!

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 09:19

super

MonaMimi 1

19.11.2012, 09:21

MotanLaOale 1

19.11.2012, 09:31

Doralinda 1

19.11.2012, 10:31

Motanel, mon,gabitza , multumesc mult

Doralinda 1

19.11.2012, 10:33

Bunica, nu vroiam sa vad in fata mea fructe de mare pana acum vreo 10 ani, si acum da-mi sa mananc numai din astea!

Dana_Retetegg 1

19.11.2012, 10:37

Doralinda 1

19.11.2012, 11:24

Dana multumesc mult

Criss 1

19.11.2012, 11:37

Imi plac tare mult fructele de mare.
Soda e bicarbonatul de sodiu?

Doralinda 1

19.11.2012, 12:16

Criss, scuze, da e bicarbonat de sodiu, cred ca ra trebui sa modific in reteta.

Lau 1

19.11.2012, 14:54

angyb 1

19.11.2012, 16:27

bunatate si eu vreu

Doralinda 1

19.11.2012, 19:48

Sufletista

Doralinda 1

19.11.2012, 19:50

Angyb, iti dau la schimb cu una dintre bunatatile tale!

ANNA_46 1

19.11.2012, 20:21

Ce mult imi place , super buna

Sim0na 1

19.11.2012, 20:43

asta am papat si eu sambata

Doralinda 1

19.11.2012, 21:42

ANNA

Doralinda 1

19.11.2012, 21:43

Simona, as putea manca doar fructe de mare!!!!!atat de mult imi plac!

Mihaela11_jo 1

20.11.2012, 15:17

Delicios

Doralinda 1

20.11.2012, 16:35

Mihaela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Calamar prajit