Carbonara rapida

de Roxana in Paste, 17 Iun 2010 | 12331 vizualizari

 

O reteta rapida si plina de calorii, stiu :( dar bunaaaaa... :)

 

INGREDIENTE

  • 150gr bacon afumat
  • 150 gr cascaval
  • 2 linguri smantana
  • un ou
  • o ceapa medie/mica
  • parmesan
  • o lingura ulei masline
  • paste
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carbonara rapida:

Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe cutie.

Taiem ceapa marunt, in cazul meu baconul ca am avut fasii, si cascavalul ca era felii :) fac rime :)

Amestecam bine smantana cu oul.

Intr-o cratita incinsa punem uleiul, calim ceapa juma de minut, adaugam baconul si calim putin. Punem smantana batuta cu oul si incorporam. Adaugam si cascavalul si daca e nevoie putin lapte(50ml). Amestecam pana cascavalul e topit si GATA :)

Punem paste intr-o farfurie, sosul peste si presaram parmesan deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carbonara rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

vik 1

03.07.2010, 09:00

ca sa nu se "branzeasca " smantana( frisca lichida) eu folosesc doar galbenus de ou si il adaug dupa ce retrag tigaia de pe foc, amestecand repede.

Roxana 1

04.07.2010, 12:13

da vik, buna idee. e adevarat ca se branzeste putin. dar trece oricum

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 11:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Paste scoici cu sos de cascaval