Carnati in ,,caruta''

de nadea68 in Sandvisuri, 30 Oct 2013 | 4797 vizualizari

 

Reteta am luat-o dintr-o revista de bucate italiana..

 

INGREDIENTE

  • -200 g carne de carnat
  • -200 g mozzarell
  • a -8 felii de paine pentru sendvisuri
  • -un ou
  • -1 pahar lapte
  • -faina
  • -ulei penrtu prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati in ,,caruta'':

Am luat carnatii si am scos carnea din mat. Se intinde carnea intr-un strat subtire si se imparte in patru parti. Mozzarella se taie felii. Oul se bate cu un pic de sare si lapte. Intr-o farfurie punem faina. Luam o felie de paine,dam la o parte coaja, pe ea asezam carnea de carnat si mozzarella. Deasupra punem o alta felie de paine. Sa zicem ca ne iese un ,,sendvis''. Dam "sendvisul" nostru prin faina bine. Marginile le udam cu un pic de apa ca sa se lipeasca si dam prin faina, asa nu iese mozzarella la prajit. Il trecem si prin ou. Procedam asa si cu restul de ingrediente. Ne ies 4 portii.

Luam o tigaie si punem ulei .Cand uleiul e ferbinte asezam sendvisurile noastre si le prajim pe ambele parti. Cand sunt rumenite bine le scoatem si le servim cu o salata.

TIPS-URI

1

-in reteta originala carnea din sendvis ramane un pic cruda,eu le-am dat un pic la cuptor sa se faca carnea bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati in ,,caruta''" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv carnaciori cabanos in foietaj