Chiftele de cartofi cu ton

de madi_marin in Peste, 18 Mai 2017 | 4373 vizualizari

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

18.05.2017, 20:16

Gherca Daniela 1

18.05.2017, 20:21

bune!

Merisor 1

18.05.2017, 20:34

Si mie imi plac chiftelele cu ton

portiadelumina 1

18.05.2017, 20:36

Hmm, mă întreb ce gust ar fi avut cu ton proaspăt, nu cu cel de conservă. Bun!

Panacris 1

18.05.2017, 20:37

Rocsi 1

18.05.2017, 20:51

Foarte bine arata! Sunt exact pe gustul alor mei, ca lor le place pestele!

Constelatialeu 1

18.05.2017, 20:57

Ce fel de ton este, un ton mai sus sau unul mai jos?)

CameliaR 1

18.05.2017, 21:23

Servesc si eu!

Adele 1

18.05.2017, 21:41

Gustoase

mihaelar63 1

18.05.2017, 22:42

Mie chiar imi plac . Sunt fan-peste

Rahela Velicu 1

19.05.2017, 00:22

Imi plac!

La Ancuta 1

19.05.2017, 08:16

Astea-s fix pe gustul meu

mirela0911 1

19.05.2017, 08:40

Ce bune trebuie sa fie! Ma asez la picnic!

madi_marin 1

19.05.2017, 08:43

He he, ce de amatori de peste ....si de muzica Ma bucur mult ca va plac! Va rog sa serviti!

oanapl 1

19.05.2017, 09:59

Si mie imi plac si vreau o chifteluta!

dantes 1

19.05.2017, 12:31

Bune!

Dulciuri cu Georgiana 1

19.05.2017, 14:30

Arata foarte bine, cred ca-s deliciose pentru cei care manaca peste!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
PASTRAV AFUMAT CU BUDINCA DE SFECLA