Chiftelute de dovlecel cu branza feta si telemea

de trifadalia in Mancaruri de legume, 1 Aug 2018 | 2409 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc dovlecel
  • 1 legatura de marar
  • 3 linguri de gris
  • 1 lingura de faina
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 50 gr branza feta
  • 50 gr telemea
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • ulei pentru prajit
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecel cu branza feta si telemea:

Se curata dovlecelul de coaja si de seminte, apoi se da pe razatoarea cu gauri mari si se lasa cu sare si piper jumatate de ora pentru a se inmuia.

Apoi se stoarce de zeama lasata, se adauga restul condimentelor si se amesteca. Compozitia rezultata se ia cu lingura si se pune in ulei sa se prajeasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecel cu branza feta si telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

RODIMUR 1

01.08.2018, 22:47

Cu brânzeturile astea, cred că au ieșit niște chifteluțe tare bune...!

dantes 1

02.08.2018, 12:01

Bune!

trifadalia 1

02.08.2018, 12:06

S-au terminat repede de pe farfurie, deci inseamna ca a fost gultul pe masura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Zucchini Pane