Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Sidy in Sosuri, 21 Iul 2011 | 7559 vizualizari
aziz 1
nu se pune zahar?cum o intrebuintezi?
MotanLaOale 1
excelenta pentru diabetici
Ina 1
am auzit, dar nu stiam ce este, exact....
Lau 1
Sidy 1
Aziz....nu se pune zahar( dar daca tu vrei poti pune) sunt dulci prunele... Se papa cu carne rasol si cartofi piure...
aha interesant
jolygina 1
pentru iarna nu am stiut ca se pot pune dar si bunica mea face chisalita dar sa mancam in acel moment in ea foarte interesanta ideea
Mitinita 1
super reteta,au si asiaticii ceva asemanator si se foloseste tot pe langa carne
Criss 1
Arata bine. Eu credeam ca asa se face magiunul, numai ca se fierbe mai mult. Spre rusinea mea nu stiam ce e chisalita.
babi5 1
Mama mi-ai adus aminte de anii copilariei cita mai mincam cu pine de casa calda
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 19:50
ieri la 13:34
de Bucataras 6
ieri la 10:49
pe 30.05 la 10:59
pe 29.05 la 16:38
4 comentarii
de trifadalia 4
3 comentarii
2 comentarii
5 voturi
vasimur
RODIMUR
Denissa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
5129 puncte
Ksenya 5
2078 puncte
Rocsi 9
1566 puncte
trifadalia 4
800 puncte
Panacris 9
355 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!