Ciorba de legume

de katty in Ciorbe, 30 Oct 2021 | 4553 vizualizari

 

Vremea rece de afara ne indeamna sa mancam o ciorbita fierbinte plina de legume.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 dovlecei tineri
  • 200 gr naut fiert in prealabil
  • 150 gr rosii pasate
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Curatam si spalam legumele.Taiem morcovii cuburi mai mari, ceapa si ardeiul cubulete mici, iar dovleceii semirondele.Intr-o oala punem uleiul la incins. Adaugam morcovul, ardeiul gras si presaram putina sare.

Cand acestea s-au inmuiat usor, adaugam si ceapa. Cand ceapa s-a inmuiat usor adaugam stingem cu apa calda si adaugam dovleceii.Adaugam rosiile pasate dupa ce legumele au fiert 15 minute. Dupa  ce au fiert si rosiile aproximativ 10 minute adaugam nautul, sare si piper dupa gust.Daca este nevoie mai adaugam apa si mai fierbem 5 minute. Oprim focul si adaugam patrunjelul verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste